Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Almanorova ledová bouře - omezení
OdeslatNapsal: 23.1.2008, 13:07 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: 22.8.2007, 15:14
Příspěvky: 160
Bydliště: kousek od Prahy
rád bych vyvolal nějakou debatku na téma, nebylo-li by lepší, kdyby ledová bouře zabraňovala pouze pohybu, tak jak je tomu u rituálu Chladomorka

... na 2. úrovni při nutnosti platit krev je to ještě v pořádku, ale na třetí je tahle schopnost podle mě silnější, než by být měla

nebo to nechat a přidat omezení, že to lze seslat jen pokud v tomto tahu v pohybové fázi nevynaloží žádnou energii na pohyb?

Já vim, že bych pořád omezoval, ale já se bojím spirály, že pokud je něco nevyváženého(jakože tahle abilita podle mě je), tak se přidá na straně druhé(namísto ubere na téhle)

_________________
Věčněnespokojený zelený lesní mužíček


Nahoru
 

 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 24.1.2008, 00:55 
Offline
 Profil

Registrován: 22.1.2008, 21:14
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha
Nemam za sebou jeste tolik her, abych si dovolil posuzovat vyvazenost tehle schopnosti a navrhovat pripadna protiopatreni, pravdou ale je, ze Almanor na lvl 3 je smrtici (s tim uz zkusenost mam :)!).
Pokud by se vybiralo z dvou navrzenych variant, potom me prvni (boure brani jenom pohybu, ne ale utokum nestvur) prijde jako trosku slabsi omezeni, druhe (boure se da seslat jen pokud se Almanor nepohne) jako vyraznejsi omezeni. U druhe varianty se opet dostavame k dosud nedoresenemu problemu (pokud mi neco neuniklo), co rozumet pojmem "nepohne" (jestli zakaz pouziti pouze chuze, nebo zakaz pouziti jakehokoliv pohybu, tj. i teleportace).
Preferoval bych spis mensi omezeni, tj. zakaz pouziti jenom chuze. Pripadne zvazit, jestli by se to nemelo omezit jinak (napr. vyjmutim boure z rezimu neplaceni na lvl 3, tj. i na tomto levelu by Almanor za jeji seslani platil krvi...).


Nahoru
 

 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 24.1.2008, 09:57 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: 22.8.2007, 15:14
Příspěvky: 160
Bydliště: kousek od Prahy
zase kdyby platil krví i na třetí úrovni, tak ta třetí úroveň není taková výhra ...

možná kdyby ledová bouře nedovolovala útočit a každá příšera v dosahu by se mohla pohnout pouze o jedna

mno anebo aby fungovala i na hrdiny :D

_________________
Věčněnespokojený zelený lesní mužíček


Nahoru
 

 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 24.1.2008, 22:47 
Offline
 Profil

Registrován: 22.1.2008, 21:14
Příspěvky: 26
Bydliště: Praha
Fungovani i na hrdiny by podle me vedlo k hodne velkemu oslabeni tehle schopnosti - Almanor se casto drzi blizko hrdinu a pokud by je mrazil, stal by se z nej prevazne vrhac fireballu. Nerikam ale, ze by to bylo spatne - jak uz jsem zminoval, do nejakych vetsich soudu si prozatim rozhodne netroufam.

To predchozi navrzene reseni (neschopnost nestvur utocit + pohyb nizeny na 1) nevypada vubec spatne, nebylo by od veci zahrat par her s touhle mutaci pravidel a zjistit, jak do konceptu hry zapada...


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: Almanorova ledová bouře - omezení
OdeslatNapsal: 31.5.2009, 13:32 
Offline
 Profil

Registrován: 18.9.2008, 17:19
Příspěvky: 25
Imho síla Almanora na 3. úrovni je odměna za jeho zranitelnost na 1.


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits  
Český překlad – phpBB.cz